В Instagram буде доступна нова функція для пошуку зниклих дітей

1285 0
Нова функція, стане доступною для користувачів із 25 країн, зокрема й України.
Фото: REUTERS

Фото: REUTERS

В Україні невдозві запрацює нова функція у соціальній мережі Instagram, яка спрямована на допомогу в пошуку зниклих дітей. Про це повідомляють у блозі соцмережі.

«Ми знаємо, що шанси знайти зниклу дитину збільшуються, коли більше людей її шукають, особливо в перші кілька годин. За допомогою нової функції AMBER Alerts, після того як правоохоронні органи її активують, коли ви перебуватимете у визначеній зоні пошуку дитини, сповіщення тепер з’явиться у вашій стрічці Інстаграм», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Львові виставили порожні автобуси в пам'ять про вбитих росією дітей

Зазначимо, нова функція, стане доступною для користувачів із 25 країн, зокрема й України.

Додамо, що у 2015 році функція AMBER Alerts була запущена у Фейсбуку. Відтоді спеціальне сповіщення допомогло знайти сотні дітей у США та в усьому світі.

Нагадаємо, внаслідок повномасштабного вторгнення росії в Україні майже 140 дітей досі перебувають у розшуку. Крім того, росіяни примусово вивезли з України понад 234 тисячі дітей. Через війну російських окупантів в Україні загинули 243 дітей.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!