У роботі Instagram стався масштабний збій

910 0
Під час збою у низки користувачів різко почали зникати підписники.
Фото: depositphotos

Фото: depositphotos

В соціальній мережі Instagram 31 жовтня стався масштабний збій. Користувачі Instagram почали скаржитися на те, що не працюють повідомлення та не завантажується стрічка. Крім того, декому приходять сповіщення про видалення акаунту. Також під час збою у низки користувачів різко почали зникати підписники.

В Instagram відреагували на проблему і заявили, що працюють над відновленням стабільної роботи мережі.

Читайте також: Клієнтів Monobank попереджають про нову шахрайську схему

«Ми знаємо, що деякі з вас мають проблеми з доступом до свого облікового запису. Ми розбираємося та просимо вибачення за незручності», – йдеться в повідомленні.

Як пише The Verge, акаунт футболіста Кріштіану Роналду втратив 3 мільйони підписників із 493 мільйонів, які були день тому. А кількість підписників основного акаунту Instagram скоротилася на понад мільйон.

Для довідки

Instagram – це сервіс, який був запущений в 2010 році Кевіном Сістромом і Майком Крігер. У 2012 році цю соцмережу купила компанія Facebook, після чого почався її активний розвиток. Загалом – це безкоштовний додаток для обміну фотографіями і відеозаписами з елементами соціальної мережі, що дозволяє знімати фотографії та відео, і застосовувати до них фільтри.

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!