Київ

В Ірпені та Бучі проблеми з електропостачанням через аварію

752 0
У Бучанському районі ремонтують лінії електропередач
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

В частині Бучі та Ірпені на Київщині аварійне відключення електроенергії. Фахівці ДТЕК вже працюють над усуненням проблеми. Про це повідомили у компанії ДТЕК.

«Сьогодні можливі короткочасні перерви в електропостачанні мешканців Ірпеня та Бучі у зв’язку з оперативними перемиканнями на одній з високовольтних підстанцій Бучанського регіону де ведуться ремонтні роботи після вчорашньої аварійної ситуації», — повідомили в ДТЕК.

О 07:24 5 травня аварійно відключились 3 кабельні лінії, що живлять частину мешканців Ірпеня. Як повідомили в КП «Бучасервіс», частина Бучі теж залишилися без електрики.

Зорієнтувати по часу відновлення електропостачання можливо після встановлення причин пошкодження кабельних ліній, додали у ДТЕК.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!