Київ

В Ірпені відкрили артоб’єкт, присвячений роботі енергетиків

742 0
У Центральному парку Ірпеня відкрили артоб’єкт, присвячений енергетикам.
Фото: ДТЕК

Фото: ДТЕК

У Центральному парку Ірпеня 21-го квітня відкрили артоб’єкт, присвячений роботі енергетиків під назвою «Світло перемагає темряву». Про це повідомила пресслужба ДТЕК.
 
Через мистецтво вирішили розповісти про подвиги енергетиків навесні 2022 року.
 

У компанії пояснили, що артоб’єкт “Світло перемагає темряву” відображає роботу електромонтерів на автопідйомнику, які лагодили зруйновані через бойові дії мережі. Це витвір сучасного мистецтва з використанням реального обладнання, яке енергетики застосовували під час повернення світла.

Автор скульптури – український митець і скульптор Лесь Панчишин. Зараз він поширює знання про Україну та незламних українців через свої картини на виставках в США, Європі тощо. Вилучені кошти з продажу картин Лесь передає на підтримку української армії.

Зазначимо, в Ірпені під час тимчасової окупації було зруйновано близько 70% мереж.
 
 
ТЕГИ: ДТЕК, ірпінь

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!