В історичній частині Львова замість пластикових дверей знову встановили дерев’яні. Фото до і після

6251 0
Минулого року в будинку замінили вхідні двері на пластиковий склопакет.
Фото: Facebook/Георгій Корнєєв

Фото: Facebook/Георгій Корнєєв

У будинку на вул. Коновальця, 5 у Львові встановили нові вхідні дерев’яні двері. За цією адресою розташований Львівський обласний шкірно-венерологічний диспансер. Про заміну вхідних дверей повідомив заступник керівника управління охорони історичного середовища ЛМР Георгій Корнєєв.

Читайте також: У центрі Львова відреставрували історичну браму. Фото до і після

«Всім, хто хвилювався за долю дверей на Коновальця, 5. Подяка адміністрації Львівського обласного диспансеру за розуміння», – написав він.

Нагадаємо, що у грудні минулого року вхідні двері у будинку на вул. Коновальця, 5 замінили на пластиковий склопакет. Через це львів’яни зверталися на «Гарячу лінію» міста, оскільки старі двері, імовірно, були у доброму стані. Оскільки будівля розташована на території історичної забудови Львова, цим займалося управління історичного середовища ЛМР. 

Нагадаємо, у квітні цього року у Львові демонтували приміщення хоспер-пабу «Когут», що працював у центрі міста, неподалік Оперного театру. Судова тяганина щодо цього пабу тривала 10 років.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!