Київ

В Києві затримали псевдомінера ТЦ «Retroville»

724 0
Мету свого вчинку чоловік не зміг пояснити

Столичні правоохоронці викрили псевдомінера торговельного центра у Подільському районі. Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції в Києві.
 
Зловмисником виявився 29-річний раніше не судимий киянин, який не зміг пояснити поліцейським мету свого вчинку. За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян фігуранту загрожує до 6 років позбавлення волі.
 
“Вчора до поліції Києва зателефонував невідомий і розповів про те, що торгово-розважальний центр, який розташований на проспекті Правди, замінований. Правоохоронці та експерти-вибухотехніки перевірили заклад, а також прилеглу територію та не виявили будь-яких небезпечних предметів”, – повідомили в пресслужбі.
 
Правоохоронці невдовзі встановили ймовірного підозрюваного. Порушника затримали.
 
 
Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення  або пошкодження об’єктів власності). Санкція статті передбачає від 2 до 6 років позбавлення волі.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!