Київ

В АТБ пояснили ситуацію щодо мертвої миші у пакеті з хлібом в супермаркеті на Борщагівці

2156 0
АТБ наполягає, що на момент звернення покупця, упаковка з батоном була не ушкоджена. Покупець начебто помітив мишу лише через деякий час після покупки.
Фото: Соцмережі

Фото: Соцмережі

В магазині АТБ на вулиці Генерала Потапова, 2 в Києві, де днями покупець виявив мертву мишу у пакеті з хлібом, регулярно проводять дератизацію. Про це повідомили в прес-службі АТБ у відповідь на запит «Твого міста».
 
У адміністрації підприємства пояснили, що того дня, 2 березня, хлібобулочні вироби надійшли в магазин о 07:05 від «Київхліб», товар зразу ж був викладений на вітрину в торговому залі. Вже о 16:05 у магазин звернувся чоловік зі скаргою про мишу у пакеті з хлібом. Товар він придбав о 15:40.
 
При цьому, як наполягає АТБ, на момент звернення покупця, упаковка з батоном була не ушкоджена. На опублікованому в мережі відео дійсно видно, що хліб запакований.
 
 
 
Це може свідчити про те, що гризун потрапив у пакет, коли хліб пакували на заводі, а не в магазині. В іншому випадку пакет мав би бути розірваний тваринкою. На відео видно невеличкий розрив.
 
При цьому варто уточнити, що мишу виявили не в магазині, а вдома і після цього чоловік прийшов із скаргою, на те що його мама придбала мишу у пакеті з хлібом.
 
«У 16:05 до адміністрації магазину звернувся покупець на предмет знаходження мертвого гризуна в товарі. Зі слів покупця, його мама здійснювала покупки в 15:40. Вдома після розпаковки сумки виявили вищевикладене», - роз'яснює АТБ. 
 
Водночас зазначимо, що зазвичай продукція «Київхліб», як і у цьому випадку, упаковується не у герметично запаяний пакет, а на гнучку застібку, тому пакет могли відкрити і закрити без ушкодження упаковки.
 
При цьому в АТБ повідомили, що в магазині проводили дератизацію за 4 дні до інциденту.
 
Мова йде про «батон 0,5 кг Київхліб Нарізний Київський», вартістю - 23,50 грн.
 
Нагадаємо, у зв'язку зі скаргою покупця про знайдену у пакеті з хлібом мертву мишу головне управління Держпродспоживслужби в Києві розпочало позапланову перевірку магазину АТБ на вулиці Генерала Потапова, 2. За подібне порушення торгову мережу можуть оштрафувати на суму від 30 до 300 тисяч гривень, в залежності від порушень. Або навіть закрити магазин.
 
Станіслав Нестеренко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!