ЛКП «Лев» купило кисневий концентратор для порятунку чотирилапих

1126 0
Концентратор важливий при наданні невідкладної допомоги.
Фото: ЛКП "Лев"

Фото: ЛКП "Лев"

Наприкінці весни у Львові пройшла виставка картин, на яких були зображені колишні підопічні ЛКП «Лев». За вторговані кошти студенти-художники зібрали кошти для купівлі кисневого концентратора для порятунку чотирилапих у першій ветеринарній клініці ЛКП «Лев».

Читайте також: Як обрати собаку у родину з дітьми. Кілька порад

«Ми вдячні за ініціативу та проведення благодійної виставки об’єднанню студентів-художників «НеВидумки». Для нашої клініки такий кисневий концентратор важливий при наданні невідкладної допомоги при легеневій недостатності тварин, анемії, після перенесеного захворювання для відновлення організму», – зазначив в.о. директор ЛКП «Лев» Андрій Пінчук.

За його словами, такий концентратор спрощує порятунок, як безпритульних тварин, так і господарських, які потрапляють на лікування. Тому тепер врятованих чотирилапих стане більше.

Окрім цього, художники подарували ЛКП «Лев» картину, на якій зображений кіт Красунчик, який колись перебував на підприємстві, а сьогодні проживає у сім’ї.

Читайте також: У Львові до кінця літа облаштують 30 вигульних маршрутів для собак

Якщо ви також хочете долучитись до допомоги безпритульним тваринам міста Львова, переходьте на сайт та тисніть кнопку Donate.

Нагадаємо, 22 травня на площі Ринок відбулась виставка картин, на яких були зображені безпритульні чотирилапі. Під час виставки волонтери збирали кошти на закупівлю кисневого концентратора для тварин.

Фото: Софія Фінкевич, ЛКП "Лев"



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!