На Львівщині відкрили еколого-просвітницький центр

1494 0
Центр розташований у рекреаційній зоні «Верещиця» Яворівського національного природного парку.
Фото: Ярослав Каминський

Фото: Ярослав Каминський

Сьогодні, 3 березня, в рекреаційній зоні «Верещиця» Яворівського національного природного парку відкрили еколого-просвітницький центр. Про це повідомив голова Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Камінський.

Ініціативу реалізували в межах проєкту «Ровелове Розточчя – разом попри кордони» у співпраці з польськими партнерами. Партнерами проєкту були Любельське воєводство, Гміна Замость, Росточанський парк народовий, Яворівський національний природний парк та Асоціація органів місцевого самоврядування Єврорегіон «Карпати Україна».

Читайте також: Львівська міська рада інвестувала 20 млн гривень в індустріальний парк у Рясному

«Центр відповідає всім вимогам сучасності – оснащений технологіями енергозбереження з використанням сонячних акумуляторів та твердопаливного котла. Він стане зручною базою для офіційних зустрічей, форумів, екскурсій та професійних конференцій», – зазначив він.

Нагадаємо, що Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) інвестує 24,5 мільйонів доларів США власного капіталу в проєкт розвитку індустріального парку у Львові загальною вартість вартістю 70 млн доларів.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!