У Львові виставлять до почитання ікону, дивом врятовану від радянських куль

2366 0
Помолитися перед іконою львів’яни зможуть з 20 до 28 вересня.
Фото: Духовна Велич Львова

Фото: Духовна Велич Львова

Упродовж тижня у храмі Святого Климентія Папи, що на вул. Чупринки, перебуватиме ікона Матері Божої Неустанної Помочі. Образ виставлять для почитання під час Великої Вечірньої сьогодні, 20 вересня. Про це повідомляють на Facebook-сторінці храму.

Ікона Матері Божої Неустанної Помочі була написана з оригіналу та прикладена до оригінальної ікони Матері Божої Неустанної Помочі, яка перебуває в Римі.

Ця ікона – прострілена. На початку війни у 1939 році до цієї невеличкої церкви зайшов радянський військовий та вистрелив у неї. Куля пробила дошку, але обличчя не пошкодила. Боїв і пострілів у цей день не було. Коли військовий повертався, він хотів перестрибнути через рів, але в той момент його наздогнала куля. Не було видно, хто стріляв, але військовий помер.

Ікона Матері Божої Неустанної Помочі перебуватиме у храмі Святого Климентія папи з 20 до 28 вересня. Детальний розклад молитов розмістять на Facebook-сторінці парафії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!