Актори Львівської опери влаштували парад на центральній площі міста. Фоторепортаж

3121 0
Перед виставою її виконавці вийшли на площу перед оперою, здивувавши всіх глядачів парадом.
Фото: Львівська національна опера

Фото: Львівська національна опера

У Львівському національному Академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької 4 липня відбулася остання вистава 121-го сезону, перед якою виконавці вистави «Лис Микита» Івана Небесного під керівництвом режисера ВАсиля Вовкуна вийшли на площу перед оперою. 

«Виконавці вистави під керівництвом режисера Василя Вовкуна вийшли на площу перед Львівською національною оперою, неабияк здивувавши глядачів  і дорослих, а особливо –  дітей, вуличним парадом»– повідомили у театрі. 

Парад доповнили звучанням духового квінтету з балкону Оперного театру у той час, як глядачі заходили до фоє і фотографувалися біля банеру «Лис Микита». 

«Ми дякуємо усім, хто підтримував нас оплесками, посмішками, відвідував вистави та концерти театру впродовж непростого сезону 2020/2021, що тричі переривався на карантин»–  додали в театрі. 

 

Фото Львівського національного Академічного театру опери та балету


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!