Політична реклама

В Стрийському парку у Львові завершують чистити озеро

2020 0
Чистку Лебединого озера у Стрийському парку від замулення уже завершили. Як повідомляють в управлінні екології та благоустрою Львівської міської ради, залишились деякі дрібні роботи, які завершать протягом тижня. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Основний масив роботи з благоустрою озера уже закінчили. Тут прочистили каналізацію та встановили два колодязі, дно засипали піском. Залишилось замостити доріжку, відновити газони та прибрати місток, який встановлювали для чистки дна», - повідомив в.о. начальника управління екології та благоустрою Андрій Галушка.

Тим часом лебеді, яких «виселили» з озера на час очистки, повернуться сюди вже весною.

«Лебеді на зиму повертати не будемо, адже на льоді вони замерзнуть. Випустимо їх на воду вже з настанням весни», - додав Андрій Галушка.

Нагадаємо, роботи з благоустрою озера в Стрийському парку розпочались в середині вересня. Востаннє ремонт озера проводили понад 10 років тому.Після цьогорічного ремонту озеро буде у належномустані щонаймене 5 років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!