В УГКЦ кажуть, що російські війська готують авіаудар на собор Святої Софії в Києві

1635 0
Блаженніший Святослав закликав агресора стриматися від цього найжахливішого акту вандалізму.
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

В Українській греко-католицькій церкві мають інформацію, що російські війська готують авіаудар по найголовнішій святині українського народу з часів Київської Русі – соборі Святої Софії в Києві. Про це йдеться на інформаційному ресурсі УКГЦ.

Блаженніший Святослав, Глава і Отець УГКЦ, звернувся до всіх християн із закликом про молитву за духовну святиню слов’янських народів та закликав агресора стриматися від цього найжахливішого акту вандалізму.

Читайте також: Ми бачили звірства росіян, що садять жінок, дітей на танк і прикриваються, як живим щитом, - глава УГКЦ

«Нехай Свята Софія – Премудрість Божа, врозумить тих, хто задумав вчинити цей злочин», – каже він.

Нагадаємо, що охорона Михайлівського Золотоверхого монастиря знешкодила російську диверсійну групу, яка намагалася проникнути на територію. Також поруч з територією були виявлені мітки, які були знешкоджені. Ціллю росіян міг бути Глава ПЦУ Митрополит Епіфаній.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!