В Україні пропонують відкрити гарячу лінію психологічної допомоги

1635 0
За зразок української гарячої лінії візьмуть приклад служби в Австралії.
фото: volynnews.com

фото: volynnews.com

Очільниця Мінздоров’я України Уляна Супрун пропонує створити гарячу лінію психологічної допомоги. Про це вона пише на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Як у Львові можна отримати психологічну допомогу

Таке рішення Уляна Супрун прийняла після зустрічі з гендиректором австралійської служби психологічної допомоги Lifeline Australia («Лінія життя Австралія») Колманом О’Дрісколлом. Тож за зразок для української гарячої лінії візьмуть цю службу. Обидві країни вже домовилися про про підписання меморандуму та переклад протоколів, які використовують фахівці австралійської служби. Після цього у МОЗ розпочнуть відбирати майбутніх працівників лінії.

Читайте також: Що не так із Гарячою лінією Львова

Українська «Лінія життя» стане загальнонаціональною службою підтримки, «куди кожен українець в момент особистої кризи зможе звернутися за допомогою».
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!