В Україні розробили застосунок, який дозволяє за номерним знаком визначити власника авто

4472 0
Мобільний застосунок може бути корисним нашим бійцям на блокпостах.
Photo by Evgeny Tchebotarev on Unsplash

Photo by Evgeny Tchebotarev on Unsplash

Українські ІТ-спеціалісти створили мобільний застосунок «Odb-auto-app», який вміє визначати власника авто за номерним знаком. Про це  повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Новий застосунок може бути корисним нашим бійцям на блокпостах. За допомогою нього можна легко отримати найсвіжіші дані про машину: модель, виробника і хто є власником. Для цього варто лише відсканувати номер авто в додатку.

Читайте також: Водії легкових авто на час війни можуть керувати вантажівками

Застосунок працює з даними про авто у всіх областях України. Завантажити його можна в App Store або Google Play.

Нагадаємо, що 28 березня працівники Національна поліція України затримали 5 осіб, які збирали інформацію для російських окупантів та підтримували ворога. Серед них – уродженець Сімферополя, причетний до диверсійної та деструктивної діяльності на території Львівської області. Напередодні патрульні у Львові виявили осіб, які надсилали інформацію російським абонентам, зокрема про наслідки ракетних ударів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!