В Україні шукають фахівців з інклюзії для створення онлайн-курсу. Як долучитися

2208 0
До участі запрошуються фахові спеціалісти: психологи, корекційні педагоги, вчителі, логопеди, поведінкові аналітики, фахівці з інклюзивного навчання.
фото: osvita.ua

фото: osvita.ua

ГО «Смарт Освіта» спільно з Міністерством освіти і науки розпочинає роботу над створенням онлайн-курсу для вчителів початкової школи щодо роботи в інклюзивних класах.

До участі запрошуються фахові спеціалісти (психологи, корекційні педагоги, вчителі, логопеди, поведінкові аналітики), фахівці з інклюзивного навчання. Кандидати повинні мати підтвердження (дипломи, сертифікати) рівня своєї освіти та досвід роботи не менше 3-5 років за певним напрямом.

Читайте також: Навіть найбезглуздіша ідея – важлива. Як учні самі змінюють львівські школи

Фахівці, які пройдуть відбір, повинні будуть написати текст лекції, означеної в курсі, за необхідності розробити роздаткові матеріали, записати лекцію в студії продакшн-компанії.

Резюме потрібно надіслати на електронну скриньку [email protected] до 9 лютого 2018 року.

Розробники цього курсу також просять освітян пройти опитування щодо того, яких знань вони потребують для створення інклюзивного середовища та навчання в ньому, співпраці із батьками та фахівцями інших профілів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!