В Україні уперше за рік більше тих, хто не схвалює дії президента Зеленського, ніж прихильників його політики

1899 0
Результати свого опитування на цю тему оприлюднив КМІС.
Фото: Громадське

Фото: Громадське

Київський міжнародний інститут соціології у третій декаді червня провів опитування про суспільно-політичні настрої українців. Серед іншого, їх запитали, як вони ставлять до дій президента Володимира Зеленського.

Уперше частка тих, хто не схвалює його дій, переважила частку тих, хто схвалює, кажуть у КМІС. Так, схвально до дій президента ставляться 38% опитаних (ще у травні їх було 47%), а несхвально – 45% (у травні їх було 37%).

«Різниця між часткою тих, хто схвалює дії та заяви президента, та часткою тих, хто не схвалює, вперше за останній рік стала від’ємною і становила мінус 7 відсоткових пунктів», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: Рейтингові гірки президента в Україні та у Львові. Як минув рік Володимира Зеленського на посаді

Водночас ставлення до дій Кабміну та Верховної Ради в українців суттєво не змінилось. Коливання становлять 1-2%.

Опитування проводилось протягом 20-23 червня методом телефонного інтервю серед українців на підконтрольній уряду території, старших за 18 років. Проведено 2000 інтерв'ю. Статистична похибка вибірки не перевищує: 2,2% для показників близьких до 50%, 2,1% – для показників близьких до 25%, 1,4% – для показників близьких до 10%.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!