В Україні вперше відзначають День Національної поліції

1669 0
4 серпня в Україні відзначають день Національної поліції. Рік тому Президент України Петро Порошенко підписав Закон України «Про Національну поліцію».
фото: www.hroniky.com

фото: www.hroniky.com

«Звичайно, є люди, які скептично ставляться до нашої роботи. Однак, майже половина держави повірила в нову поліцію і нашу здатність слугувати суспільству. І цей факт суттєво збільшує рівень нашої відповідальності перед людиною, суспільством і державою», — зазначила у своєму привітанні Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе.

Свято встановили в Україні «Ураховуючи значення та роль Національної поліції України у виконанні завдань із охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтриманні публічної безпеки і порядку…» згідно з Указом Президента України «Про День Національної поліції України» від 9 грудня 2015 р. День поліції відзначається щорічно 4 серпня.

Зазначимо, з початку реформи львів'яни стали частіше звертатися до поліції

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!