В Україні запрацювала відеофіксація іспиту на кермування

2322 1
Відеофіксація з'явиться в екзаменаційному авто в кожній області з 24 грудня.
Фото: avtokursy.by

Фото: avtokursy.by

В Україні запрацювала відеофіксація практичного іспиту на право керування авто. Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

Процес іспиту почнуть фіксувати за допомогою відеореєстраторів, що встановлюватимуть у кожному екзаменаційному авто. Передбачають, що відеофіксація запрацює з 24 грудня.

«Навчальні автомобілі будуть оснащені камерами, які фіксуватимуть дії кандидата у водії на дорозі та ситуацію в салоні. Загалом функціонуватимуть 440 мобільних приладів»– кажуть у МВС.

Читайте також: Водійські права та студентські квитки зроблять електронними

Окрім цього, нововведення має допомогти зменшити корупційну складову, уникнути можливих суперечностей під час іспиту та виявити правопорушення. Якщо будуть суперечностості, то кандидат у водії зможе оскаржити результати іспиту.

У період тестового режиму строк зберігання вивантаженої інформації з відеореєстратору становитиме 10 діб. У цей час кандидат у водії матиме право відмовитися від фіксації складання практичного іспиту. Обовязковою фіксація іспитів стане з 2020 року, а відмова кандидата у водії від відеофіксації іспиту стане підставою для його недопуску до складення практики. Також збільшиться строк зберігання відео.



Читайте також:
22 Грудня, 2019 21:45
Avant Loans Ми - група з фінансової підтримки, яка займається міжнародними фінансами на будь-яку суму банківських інструментів. Наші послуги швидкі та надійні. позики є
затверджено протягом 24-48 годин після успішної заявки. Ми пропонуємо кредити від
мінімальний діапазон від 2000 до максимум 50 мільйонів доларів з доступною процентною ставкою 3% та позикою
тривалістю від 1 до 25 років для повернення позики. Мета групи Avant - надати Вам відмінні професійні фінансові послуги.
Якщо ви потребуєте позики, будь ласка, зв'яжіться з нами.
Надішліть нам електронною поштою: [email protected]
Надішліть нам електронну пошту через; [email protected]
Whatsapp +1 (409) 2062954
З повагою
Avant Group
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!