В Україні запустили онлайн-сервіс, де можна вибрати платні номерні знаки

5523 1
Забронювати номерний знак поки що неможливо.
фото: lvivpost.net

фото: lvivpost.net

В Україні запрацював онлайн-сервіс, у якому можна вибрати платні унівкальні номерні знаки для авто. Про це повідомляють на сайті Регіонального центру МВС у Львівській області.

Читайте також: Українські водії зможуть оплачувати штрафи онлайн

Йдеться про номери, які містять унікальну комбінацію цифр чи букв. Перелік вільних номерів уже з'явився на сайті Головного сервісного центру МВС та сайтах регіональних сервісних центрів. Їх згрупували за вартістю та адресами територіальних сервісних центрів МВС, в яких вони є в наявності.

Залежно від місця реєстрації автомобіля, його власник має зайти на сайт відповідного регіонального сервісного центру та серед послуг обрати «Номерні знаки: виготовлення та зберігання». Після цього в категорії «Додатковий сервіс» потрібно обрати «Наявність платних номерних знаків». Тоді на вибір запропонують знаки за ціновим критерієм та адресами, де вони є.

Забронювати номерний знак поки що неможливо, тому охочим рекомендують вибирати кілька варіантів комбінацій цифр й після цього з пакетом документів прийти в сервісний центр МВС, де наявні потрібні знаки. Із собою власник автівки повинен мати ті ж документи, які необхідні для реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів.

Читайте також: Довідку про несудимість відтепер видаватимуть сервісні центри МВС. Як замовити

Додамо, що інформацію про наявні знаки оновлюють щодня. Окрім цього, на сайті Головного сервісного центру МВС перевірити вартість номерних знаків за допомогою калькулятора цін.

Нагадаємо, що раніше водії мали звертатись в головний або в територіальний сервісний центр МВС, щонайменше – двічі (для замовлення і щоб забрати номери). Замовити номери онлайн можна з лютого цього року.

Індивідуальні номери дійсні лише на території України. Для участі в міжнародному русі використовують номерні знаки, що відповідають вимогам Конвенції про дорожній рух.



Читайте також:
5 Листопада, 2019 17:56
666 ... та оті , що на дорозі"працюють" , і так знають хто їде ... "вася" чи "слуга народу" ... а хто своїм "стилем" водіння конкретного авто демонструє свою "крутизну " , отримує від людей конкретні визначення незалежно від того , що пишеться-намальовано на номерному знаку ... не перелічуватиму ті "назви" (нагороди від народу) , бо то суцільна нецензурщина ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!