Київ

В Українці на Київщині почнуть відновлювати будинок, пошкоджений уламком ракети

844 0
Будинок постраждав внаслідок ракетної атаки Київщини 28 квітня.

У пошкодженому будинку в Українці на Київщині 6 травня розпочнуть відновлювальні роботи. Про це розповів голова КОВА Руслан Кравченко.

Через падіння уламків ракети були зруйновані дві квартири. Фахівці обстежили пошкоджену будівлю та розробили пакет проєктно-кошторисної документації.

Із запланованого: демонтаж і відновлення зруйнованих конструкцій стіни та перемички, демонтаж і монтаж вікон, відновлення фасадів і ремонт підлоги.

Перед цим будівлю перевірили піротехніки, майданчик перед ним очистили від уламків, демонтували фасад, місця пошкоджень у квартирах зашили стружковими блоками. У цьому та сусідньому будинках замінили склопакети та віконні рами.

«Робимо все, щоб люди в максимально короткі терміни повернулися до своїх відновлених осель та нормального життя», – підсумував Кравченко.

Нагадаємо, 28 квітня о четвертій годині ранку російсько-окупаційні війська атакували Україну з літаків стратегічної авіації Ту-95 із району Каспійського моря. Сили оборони знищили 21 із 23 крилатих ракет Х-101/Х-555, а також два безпілотники оперативно-тактичного рівня.

У місті Українка уламки російської ракети влучили в багатоповерховий будинок. Унаслідок цього постраждала дитина – дівчинку доставили в лікарню «Охматдит». Наразі її життю нічого не загрожує.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!