В Україну насувається циклон Ахмет. На заході очікують суттєві опади

2264 0
5 січня максимальна температура повітря у західній частині та на півдні становитиме +4+9 градусів.
Фото: inlviv.in.ua

Фото: inlviv.in.ua

У вівторок, 5 січня, до України з південно-західного боку Європи підійде циклон на ім'я Ahmet. Опади очікують у західних областях України, а також на Одещині, Миколаївщині, Вінниччині, ввечері у Житомирській, Київській та Черкаській областях. Про це в себе на Фейсбуку повідомила синоптикиня Наталя Діденко.

Ітиме переважно дощ, а коли температура наблизиться до нижчих значень, то можливий подекуди і мокрий сніг. На решті території України суттєвих опадів не прогнозують.

«Ураховуючи, що поки температура повітря особливо знижуватися не хоче, дощ буде набагато більше шансів, аніж сніг», – пише вона.

Читайте також: Чим зігрітись узимку: Топ-6 напоїв за перевіреними рецептами

Також, за словами Наталі Діденко, 5 січня максимальна температура повітря у більшості областей України становитиме +1+5 градусів, зокрема в західній частині та на півдні – +4+9 градусів. 

«На Святвечір буде вогко, хмарно, на Різдво в Україну прискаче черговий циклон, який принесе опади, дощ та мокрий сніг, та посилення вітру. Невеликий мороз, але більше у нічні години, з'явиться вихідними та на початку наступного тижня, ближче до Маланки-Василя», – зазначає вона.

Додамо, що місцями прогнозують тумани з погіршенням видимості. Детальніше про погоду на тиждень можна дізнатися за посиланням



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!