В Укрзалізниці хочуть створити інтерактивну карту для відстежування руху потягів

1648 0
Відстежувати потяги можна буде в реальному часі 24/7.
ілюстративне фото: Главком

ілюстративне фото: Главком

Укрзалізниця планує автоматизувати процеси руху поїздів з допомогою запуску інтерактивної карти руху. Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив очільник компанії Володимир Жмак.

Так, відстежувати потяги можна буде в реальному часі 24/7.

Читайте також: Укрзалізниця хоче збудувати житло та офіси на території приміського вокзалу

«Вчора підвели підсумки виконання доручень і маємо перші результати: наразі вже можемо говорити про наявність рішень щодо вирішення питань пропускної спроможності окремих ключових ділянок і тягового потенціалу, необхідного для забезпечення перевезень, подовження плечей обслуговування одним локомотивом, електрифікацію певних ділянок з метою вивільнення тепловозів і поліпшення експлуатаційної роботи», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, за словами Жмака, завдяки втіленню цих рішень зможуть вивільнити локомотиви з одних ділянок та передати їх для використання на інші – де є їх нестача. Це дозволить перевозити більше вантажів і доставляти їх швидше, що зробить УЗ більш привабливою та зручною для бізнесу.

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів призначив 56-річного Володимира Жмака на посаду голови правління АТ «Укрзалізниця» на засіданні 26 серпня.

До цього Жмак був призначений членом наглядової ради ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» у травні 2019 році.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!