В Укрзалізниці з’явився портал сервісних послуг, на якому можна замовити групові квитки

1404 0
На порталі також має з’явитися функція помічника маломобільних пасажирів.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Укрзалізниця заявила про запуск порталу замовлення сервісних послуг, що має спростити замовлення певних послуг та дозволить покупцям замовляти групові квитки онлайн.

Відтак, раніше для того, щоб оформити групове перевезення, пасажирам треба було звертатися до кас вокзалів двічі: спершу для того, аби заповнити вручну заяву та попередньо зарезервувати вагон, а тоді – щоб здійснити оплату послуги.

Читайте також: Укрзалізниця запускає додатковий потяг зі Львова до Перемишля

Оформити заявку та оплатити бронювання віддалено на порталі Укрзалізниці можна вже від сьогодні, 3 грудня. До каси вокзалу треба буде звертатися лише на етапі отримання квитків та сплати повної вартості, але цей етап також переведуть у віддалений формат.

Зазначимо, що Укрзалізниця також зробила замовлення групових квитків дешевшим: із 10 грудня вартість бронювання місць для групи понад 30 людей становитиме 50 гривень з дорослого пасажира та 35 гривень з неповнолітніх. Раніше ціна для всіх груп становила 80 та 40 гривень відповідно.

Додамо, що до кінця січня перевізник планує також додати туди й інші онлайн замовлення, зокрема пошук забутих речей, замовлення вокзального помічника для маломобільних пасажирів, замовлення спеціального вагона для перевезення людей з інвалідністю, замовлення вагона-автомобілевоза та вагона-салона.

Нагадаємо, Укрзалізниця запускає «Лижний експрес» на Львівщину на період новорічних і різдвяних свят. Потяг Інтерсіті+ «Лижний експрес» сполученням Київ – Славське курсуватиме 24, 26 та 30 грудня цього року, а також 2, 6 та 8 січня 2022 року. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!