В УКУ пройде семінар про великі дані. Як долучитися

2201 0
Під час заходу учасники спробують з’ясувати, чому великі дані не є ані скринькою Пандори, ні панацеєю.
фото: cs.ucu.edu.ua

фото: cs.ucu.edu.ua

Школа управління УКУ запрошує всіх зацікавлених в межах проекту «One day with MPA» на науково-практичний семінар «Великі дані: ні скринька Пандори, ні панацея». При допомозі американського фахівця Патріка Белла учасники семінару дізнаються про можливості та потенційний вплив використання великих даних, зокрема, і в громадському секторі.

Також вони зможуть  побачити, як відбувається навчання на магістерській програмі з публічного адміністрування та познайомитися з учасниками програми.

Головний спікер семінару Патрік Белл є спеціалістом з порівняльного публічного управління та політичної методології. В своїх дослідженнях він використовує аналіз соціальних мереж при вивченні комплексних проблем: корупція, протестні рухи, координація дій під час стихійного лиха. Також він активно вивчає Східну Європу та цікавиться Україною. Один з його дослідницьких проектів присвячений впливу соціальних медіа на інформаційну асиметрію під час конфліктів у Східній Європі, включно з кризою в Україні. 
 

Зареєструватися на семінарhttps://goo.gl/forms/GerewjSEROhsSDT52. Вхід вільний за умови підтвердження реєстрації. 

Місце проведення: захід відбудеться 20 липня в приміщенні Українського католицького університету, за адресою: вул. Козельницька 2а.

Робоча мова: англійська.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!