В Золочівському районі запрацювала новозбудована амбулаторія, – ОВА

1007 0
Коротко про головні події минулої доби.
Фото ілюстративне: НУШ

Фото ілюстративне: НУШ

Медицина. У селі Соколівка Золочівського району запрацювала новозбудована амбулаторія загальної практики сімейної медицини КНП «Буська ЦРЛ». Відтепер жителі Соколівки та навколишніх населених пунктів матимуть змогу отримувати медичні послуги недалеко від дому, про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Дитяче відділення Бродівської центральної міської лікарні отримало новий веноскан. Його передали німецькі партнери з організації Osteuropa-Hilfe (Marija Reitinger). Прилад просвічує шкіру і таким чином дає змогу медикам бачити дрібні венки на дитячих ручках та мінімізувати больові відчуття у маленьких пацієнтів від процедур, пов’язаних із проколюванням судин.

Переселенці. Евакуаційними потягами зі зон активних бойових дій у Львівську область приїхали ще 73 людини. До Перемишля з нашої області потягами вирушила 1241 особа.

Соцзахист. В обласному бюджеті 2023 року найвищими є видатки на потреби галузі соцзахисту: приріст 52%.

Волонтери. Працівники Центру надання соціальних послуг Зимноводівської сільської ради та їхні друзі зі США придбали й передали на потреби 24 ОМБр імені Короля Данила дрон Mavic-3.

Поліція. Добромильська громада Самбірського району підписала меморандум про співпрацю з Головним управлінням Національної поліції у Львівській області щодо реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Міська рада взяла на себе зобов’язання облаштувати робоче місце для правоохоронців на поліцейських станціях.

Поліція Львівщини проведе відбір та навчання кандидатів, забезпечить їх необхідною технікою і спецзасобами для надання якісних поліцейських послуг.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!