Вечір пам'яті Квітки Цісик, концерти «Наші без раші» і TVORCHI. Куди піти на тижні у Львові

1892 0
Зібрали для вас головні події, які відбудуться у Львові цього тижня.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Концерт «Команди А» «Дорога до перемоги»

Коли: 3 квітня, 18:00;

Де: театр ім. Заньковецької, що на вул. Лесі Українки, 1;

Скільки: 200 – 750 грн;

У приміщенні театру ім. Марії Заньковецької відбудеться концерт «Команди А» в межах благодійного туру «Дорога до Перемоги» за участю українських зірок: Ніна Матвієнко, Ауріка Ротару, Артур Боссо, Анна Добриднєва, Амадор Лопес та Сергій Мироненко. Усі зібрані кошти скерують на допомогу Збройним Силам України та 95 десантно-штурмовій бригаді.

​​Остап Українець на «Культурній Обороні»

Коли: 4 квітня, 19:45;

Де: Сult Comedy Hall, що на вул. Скорика, 7;

Скільки: 300 грн;

Шоу, на якому коміки з відомими гостями розмовляють на актуальні теми, жартують та намагаються зробити їх більш зрозумілими глядачам. Цього разу у них в гостях автор каналу «Твоя підпільна гуманітарка» — Остап Українець, який зможе поділитися своїм досвідом та поглядами. 

Ансамбль Вірського

Коли: 4 квітня, 19:00;

Де: Оперний театр, що на пр. Свободи, 28;

Скільки: 290 – 890 грн;

Усіх охочих запрошують подивитися на дивовижну хореографію артистів ансамблю, які з початку війни боронять країну на культурному фронті – говорять про Україну світу, про нашу боротьбу та збирають кошти на підтримку Збройних Сил України. Танцювальний колектив познайомить зі старовинними та сучасними танцями різних регіонів України. 

Степан Гіга. Золоті хіти

Коли: 4 квітня, 19:00;

Де: Клуб «Малевич», що на пр. В'ячеслава Чорновола, 2;

Скільки: 500 – 1190 грн;

Справжня легенда української естради завітає до Львова, щоб порадувати своїх численних прихильників золотими хітами. 

Вечір пам'яті Квітки Цісик з нагоди 70-ти літнього ювілею

Коли: 4 квітня, 17:30;

Де: Науково-технічна бібліотека НУ «Львівська політехніка», що на вул. Професорська, 1;

Скільки: вхід вільний;

В день народження Квітки Цісик – 4 квітня 2023 у читальному залі науково-технічної бібліотеки НУ «Львівська політехніка» о 17:30 хв відбудеться вечір пам'яті видатної співачки. Квітка Цісик – американська співачка українського походження, популярна виконавиця рекламних джинглів у США, оперна та блюзова співачка, виконавиця народних та популярних пісень.

Балет «Білосніжка та семеро гномів»

Коли: 5 квітня, 15:00;

Де: Оперний театр, що на пр. Свободи, 28;

Скільки: 50-300 грн;

Виставу рекомендують для сімейного перегляду. Балет польського композитора Богдана Павловського, написаний на основі казки братів Грімм, яка вчить доброти дітей у цілому світі. Музика наповнена лірикою – для зустрічей Білосніжки і Принца, і гумором – у зображенні кумедних Гномів. Цікава, винахідлива хореографія, мальовничі декорації і костюми викликають захоплення юних глядачів.

Концерт «Ліст. Реквієм. Хор та орган»

Коли: 5 квітня, 19:00;

Де: Львівський органний зал, вул. Бандери, 8;

Скільки: 100 – 200 грн;

Реквієм – це масштабний музичний твір на традиційний латинський текст заупокійної меси, зазвичай написаний для ансамблю солістів та хору в супроводі оркестру. Композитор Ференц Ліст, який прекрасно володів органом, створив реквієм у супроводі органа, надавши цьому жанру нових відтінків. Реквієм Ліста для хору наповнений не лише драматизмом втрати, але і цілющим світлом віри.

Концерт «Мотор’ролла»

Коли: 6 квітня, 19:00;

Де: FESTrepublic, що на вул. Старознесенська, 24-26;

Скільки: 440 – 590 грн;

Украінський гурт «Мотор’ролла» – перевірені часом та славою рокери, які завжди залишаються собою. Їхні ліричні рок-балади ставали для закоханих пар «нашої піснею». Під пісні гурту танцюють, їх співають молоді та дорослі. 

Гумористичне шоу «Наші без раші. The best»

Коли: 6 квітня, 19:00;

Де: Центр Довженка, просп. Червоної Калини, 81;

Скільки: 310 – 780 грн;

Цього вечора будуть показані на сцені кращі скетчі «Наші Без Раші» та #Контрнаступ! Актори приїдуть зі Львова, Хмельницького, Чернівців і навіть з Оболоні.

Благодійний гала-концерт, присвячений пам’яті Квітки Цісик

Коли: 7 квітня, 17:00;

Де: Театр ім. Заньковецької, що на вул. Лесі Українки, 1;

Скільки: 200 – 400 грн;

Вистава «ШАХРАЙКИ»

Коли: 7 квітня, 18:00;

Де: театр імені Заньковецької, що на вул. Лесі Українки, 1;

Скільки: 150 грн;

Про виставу: Оля і Жулька звичайні дівчата, що мешкають на квартирі з господинею. Їх проблеми стандартні як у всіх: пошуки вигідної роботи, кредити, безгрошів’я та борг за кімнату. Безвихідь та депресія гарантована. Не для цих дівчат. У них є план, а допоможе у розв’язанні проблеми оголошення в інтернеті.

Концерт «ТеСАМЕШоу»

Коли: 8 квітня, 19:00;

Де: клуб «Малевич», просп. Чорновола, 2;

Скільки: 350 – 650 грн;

«Вар’яти» – «ТеСАМеШоу» призначають побачення всьому місту. Вас чекає нова концертна програма, актуальні жарти, яскраві пісні та дві години найкращого настрою, які запалять бойовим духом та позитивом кожного глядача.

Концерт «TVORCHI»

Коли: 9 квітня, 19:00;

Де: Клуб «Малевич», просп. Чорновола, 2;

Скільки: 700-1200 грн;

Зустрічайте представників України на «Євробаченні-2023» – електронний дует з Тернополя TVORCHI. На шляху до Ліверпуля, де й пройде знаний європейський конкурс цього року, гурт завітає до міста Лева та виконає свої найкращі хіти. 

Концерт «Іспанська гітара»

Коли: 9 квітня, 19:00;

Де: Львівський органний зал, що на вул. Бандери, 8;

Скільки: 100 – 200 грн;

Соліст Національної філармонії України та один із найкращих класичних гітаристів України Андрій Остапенко зачаровує своїм віртуозним володінням цього прекрасного та емоційного інструменту. Небесне танго і ніжна колискова, гітарні сонати і вальси – ви почуєте все, на що здатна іспанська гітара на концерті у Львівському органному залі.

Підготувала Наталія Вареник

Фото із соціальних мереж та сторінок подій у Фейсбуку

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!