На правах реклами

Високоякісні медичні послуги тепер доступні львів'янам

1742 0
Лелека-UP надає широкий спектр сучасних та якісних послуг за напрямками жіночої консультації, педіатрії, пренатальної діагностики та функціональної діагностики для дітей та жінок.
фото: лелека up

фото: лелека up

У Винниках 1 травня 2022 року відкрився сучасний центр жіночого та дитячого здоров’я Лелека-UP, де надають послуги із ведення вагітності, амбулаторної гінекології та амбулаторної педіатрії.

Відвідувачам пропонують кваліфіковану та професійну команду лікарів, новітні технології та інноваційне обладнання, ексклюзивні дослідження і світові стандарти лікування, європейський сервіс й індивідуальний підхід до кожного пацієнта, затишок, комфорт та безпеку.

Лелека-UP надає широкий спектр сучасних та якісних медичних послуг за напрямками жіночої консультації, педіатрії, пренатальної діагностики та функціональної діагностики для дітей та жінок.

У центрі можна отримати пренатальну діагностику від спеціалістів з міжнародною акредитацією the Fetal Medicine Foundation.  

Для вас працює:  

  • комплексна жіноча консультація; 
  • сучасні підходи з планування та спостереження вагітності будь-якої складності; 
  • повний спектр гінекологічних процедур, послуг та консультацій з різних проблем;
  • пренатальна діагностика (скринінги при вагітності);
  • лабораторна діагностика; 
  • педіатрія;
  • VR-вакцинація для дітей;
  • УЗД діагностика для дорослих та дітей.

Лелека-UP проводить УЗ-діагностику для дітей та дорослих на сучасному апараті експертного класу. Завдяки цьому обладнанню та кваліфікованим лікарям пацієнти отримують високоточні результати досліджень.

Такоє суттєву увагу тут приділяють й вакцинації. У закладі можна зробити планове щеплення дитині. Доступною є якісна вакцина і в достатній кількості для всіх пацієнтів. Зауважимо, що центр Лелека-UP перший серед клінік Львівщини запустив вакцинацію діток з використанням VR-технології. Новий спосіб стандартної процедури щеплення – це антистрес та засіб немедикаментозного знеболення.

А якщо вашому малюку до 28 днів від народження, то в Лелека-UP можна здати найважливіший аналіз – розширений метаболічний скринінг новонародженого на 59 захворювань. Він є золотим стандартом медицини у розвинених країнах світу та вважається «генетичним паспортом» дитини. 

Лелека-UР дбає про своїх пацієнтів і хоче, щоб міжнародні стандарти медицини були доступні в Україні. Тому медичний центр не планує зупинятися на досягнутому й, окрім розвитку наявних напрямків, планує невдовзі запропонувати й інші послуги. Адреса м. Львів-Винники, вул. Сухомлинського, 18 (Львівська обл.).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!