Київ

Ветерани взяли участь у змаганні «Київ Незламний»

812 0
Військові змагалися у чотирьох видах спорту: веслування на тренажері (1 і 4 хв), жим лежачи (на максимум і на рази), стрільба з луку, стронгмен/інвастронг.

Загалом понад 200 осіб зі спортивної ветеранської спільноти у столиці стали учасниками заходу, з яких більше 100 осіб брали участь в змаганнях. Про це інформує Департамент молоді та спорту КМДА. 
 
«Наші незламні військові, які демонструють свою стійкість та силу духу, захоплюють та надихають. Вони вкортре доводять, що українці - нація незламних», - йдеться у повідомленні.
 
Фізкультурно-оздоровчий захід «Комплексні спортивні змагання для ветеранів «Київ Незламний» організований Федерацією стронгмену України за підтримки Департаменту молоді та спорту міста.
 
 

 

ТЕГИ: спорт

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!