Лікарі розповіли про стан постраждалих від ракетного удару по Львову

4534 0
В одного чоловіка був розрив легені, в іншого – осколкові поранення.

Унаслідок ракетного удару по Львову ввечері 3 травня постраждали двоє людей. Вони перебували навколо однієї з підстанцій. Як повідомив міський голова Андрій Садовий під час брифінгу сьогодні, 4 травня, один з них – 58-річний чоловік родом із Закарпаття. У чоловіка був удар в грудну клітку, розрив легені. Наразі провели операцію і загрози життю немає.

Інший потерпілий – 24-річний львів’янин Захар. Хлопець був за декілька метрів від місця, куди влучила ракета.

Читайте також: Це був цілеспрямований удар по ланцюжках постачання. Що відомо про ракетну атаку у Львові

«Почався дощ. Я був на мотоциклі і під’їхав до свого гаража. Та сховався під дашок сусіднього. Практично через хвилину, як тільки зняв шолом, побачив, що мені в обличчя летить ракета і падає за бетонною стіною метрів десять від мене», – цитує Захара пресслужба медзакладу.

Зі слів хлопця, від ракетного удару його гараж вибухнув. Коли прибіг додому, побачив пошматований одяг та осколки в нозі. Друг доставив його до лікарні. Медики вночі провели операцію та витягнули з його стегна частину осколків.

«У пацієнта множинні осколкові поранення. Ушкодженою була ліва рука, а також ділянка кульшового суглобу та нижні кінцівки. Пацієнту у невідкладному порядку було проведено операцію з видалення осколків, проте в подальшому потрібна ще одна операція», – повідомив лікар-хірург Гнат Герич.

Нагадаємо, що 3 травня, о 20:30, по Львову завдали ракетного удару з боку Каспійського моря. Протиповітряна оборона зафіксувала шість ракет, 2 з них сили ППО збили над територією області. Ще 3 влучили в електричні підстанції, через що об'єкти пошкоджені. Детальніше про все, що відомо про ракетну атаку на Львів, читайте за посиланням.

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!