Від сьогодні Польща змінила правила в'їзду в країну

2470 0
Громадяни, які в’їжджатимуть до Польщі з-поза Шенгенської зони, скеровуватимуться на обов’язковий карантин.
Фото: Перший

Фото: Перший

Від сьогодні, 30 березня, Республіка Польща запроваджує зміни до режиму в’їзду в країну. Про це повідомляє Посольство України у Польщі.

Читайте також: На щеплення від Сovid-19 можна буде записатися. МОЗ пояснює, як це зробити

Зазначають, що особи, які в’їжджатимуть до Польщі з-поза Шенгенської зони, скеровуватимуться на обов’язковий карантин. При цьому наявність негативного результату тесту на Sars-CoV-2, зробленого у країні, з якої в’їжджає особа, не звільнятиме від ізоляції.

Додають, що звільнення від карантину можливе у разі отримання негативного результату тесту на Sars-CoV-2, виконаного на території Польщі, це може бути ПЛР-тест, або ж тест на антиген.

Натомість особи, які в’їжджатимуть до Польщі з Шенгенської зони, зобов’язані мати негативний результат тесту на Sars-CoV-2, зробленого не пізніше, ніж за 48 годин до перетину кордону. У разі відсутності негативного результату тесту на Sars-CoV-2, особи скеровуватимуться на карантин.

Читайте також: Як українцям підготуватися до поїздок закордон в умовах епідемії. Роз’яснення МЗС

Нагадаємо, від усіх іноземців, які хочуть в’їхати на територію України, вимагатимуть ПЛР-тест на коронавірус, зробленого не пізніше, ніж за 72 години. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!