Від сьогодні в поїздах Інтерсіті+ з'явилося дитяче меню

1021 0
Воно включатиме різнокольорову пасту, курячу відбивну, овочеві роли та солодке.

Від сьогодні, 18 березня, «Укрзалізниця» пропонуватиме пасажирам поїздів «Інтерсіті+» окреме дитяче меню. Воно включатиме різнокольорову пасту, курячу відбивну, овочеві роли та, як запевняють у пресслужбі компанії, «корисний смаколик».

«Фішкою стане інтерактивне упакування, яке має додаткову функцію – розважити дітей під час подорожі», – додають в УЗ.

Читайте також: Wi-Fi у поїздах можливий за пів року. Ексміністр про платні дороги, Укрзалізницю і дешеві авіарейси

Також з 18 березня оновлять і меню «дорослих» ланчів: м’ясного та вегетаріанського. Ціну змінювати не планують.

Окрім цього, за словами директора філії «Пасажирська компанія» «Укрзалізниці» Олександра Перцовського, думають над запровадженням різних видів сезонного меню, які презентували б українську кухню.

Читайте також: Укрзалізниця збільшила термін попереднього продажу квитків

«Зокрема, будуть різні меню, які презентують регіональні особливості та багатство нашої національної кухні», – каже він.

Нагадаємо, що в «Укрзалізниці» працюють над впровадженням Wi-Fi-доступу до інтернету у пасажирських поїздах. На першому етапі реалізувати проєкт планують у швидкісних поїздах Інтерсіті+ і як пілот планують впровадити Wi-Fi спочатку на напрямку Київ – Харків.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!