Від завтра у Львові закриють для проїзду вулицю Рутковича

1580 0
Ремонтні роботи на вулиці триватимуть до кінця травня.
фото: google.com.ua

фото: google.com.ua

З 1 березня по 31 травня у Львові закриють для проїзду вулицю Рутковича, що є бічною вулиці Паркової, яка веде до Стрийського парку. Про це повідомляє прес-служба ЛМР із посиланням на департамент житлового господарства.

Вулицю Рутковича закриють у зв’язку з проведенням дорожньо-ремонтних робіт, які виконуватиме ТзОВ «ЗахідПласт» на замовлення Галицької районної адміністрації. Тут планують замостити дорожнє покриття бруківкою, яку демонтували з вулиці Стуса під час прокладання трамвайної колії на Сихів, облаштувати тротуари та встановити нові знаки. Загалом на ремонт виділили 5 млн гривень. 

Читайте також: Які вулиці Львова можуть стати пішохідними. Інтерактивна мапа

Нагадаємо, ремонт вулиці Рутковича розпочали торік у жовтні. Її планували відкрити наприкінці 2017-го, однак через несприятливі погодні умови, роботи продовжили у січні

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!