Від завтра у Львові закриють для руху транспорту вулицю Курмановича. Як об’їхати

1938 2
Згідно з проєктом, планують замінити дорожнє покриття, прокласти нові комунікації, висадити зелені насадження.

Завтра, 15 жовтня, з 8:00 для руху транспорту закриють вул. Курмановича на ділянці від вул. Данила Апостола до вул. П’ясецького. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Перекриття триватиме до 22:00 31 грудня. Роботи виконує ТзОВ «Онур». Вартість робіт становить 71,5 млн грн. Ремонтуватимуть ділянку протяжністю майже один кілометр.

Читайте також: Львів позичить 1,2 мільярди гривень на ремонт низки вулиць. Перелік

Згідно з проєктом, планують замінити дорожнє покриття, прокласти нові комунікації, висадити зелені насадження. Завершити ремонт мають у 2020 році.

Об’їзд відбуватиметься відповідно до розробленої тимчасової схеми організації дорожнього руху.


Читайте також:
14 Жовтня, 2019 18:42
666 ... та можна розглядати пов'язаність вибору цієї ділянки вулиці для ремонту із розпочатим там будівництвом ... ( будується там якийсь "rezident/////") ...
14 Жовтня, 2019 18:37
666 ... а от до ділянки , де Курмановича "пірнає" під міст і де через отих дуже "розумних" пірнальників-водіїв стаються конкретні ДТП , коли із ремонтом доберуться-доповзуть ? ... бо обрана наразі для першочергового ремонту ділянка не є ні аварійною , ні ..... вона -- ніяка ... але , щоб швиденько відбити бабки ,-- краще не знайти ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!