Від завтра у Львові знову курсуватимуть маршрути, які призупинили через проблеми з пальним

1000 0
Це вдалося зробити завдяки тому, що вартість проїзду у автобусах підняли до 15 грн.
Фото: Святослав Нейгауз

Фото: Святослав Нейгауз

Від завтра у Львові відновлять повноцінну роботу всі автобусні маршрути, які напередодні закоротили або призупинили через ситуацію із пальним. За словами керівника департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олега Забарила, це вдалося зробити завдяки тому, що вартість проїзду у автобусах підняли до 15 грн.

Зокрема, відновлять роботу маршрутів №10 та 11, уже працює №39. Маршрут №61, де курсуватиме 7 великогабаритних автобуси, від завтра поїде без скорочень – у Рясне.

Читайте також: Які маршрути у Львові тимчасово не курсують під час воєнного стану

Відновить свою роботу і маршрут №5а, а на маршруті №52 збільшать кількість автобусів. Натомість на машруті №8а від завтра курсуватимуть великі автобуси.

Також, згідно з затвердженою схемою руху, відновлять роботу автобусні маршрути: №55 (c. Збиранка – вул. Замарстинівська – пр. Чорновола – вул. Варшавська, 191 – пр. Чорновола – вул. Замарстинівська – с. Збиранка) та №56 (с. Великі Грибовичі – вул. Грінченка).

Нагадаємо, що 2 червня починає діяти відкоригований тариф на проїзд у автобусних маршрутах. Вартість проїзду становитиме 15 грн. Водночас у трамваях і тролейбусах усе ще 10 грн. Також зберігається право безкоштовного проїзду для всіх пільгових категорій. Окрім цього, від завтра схеми руху автобусних маршрутів №5а і №52 змінять.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!