Від завтра всі трамваї переїдуть у реконструйоване депо на вулиці Промисловій

2072 0
Роботи в трамвайному депо №2, що на вул. Промисловій, 29, тривали від травня минулого року.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

Від завтра, 11 вересня, виїзд на трамвайні маршрути відбуватиметься з депо на вул. Промисловій. Сьогодні ж трамвайні вагони із депо на вул. Городоцькій передислокують у реконструйоване. Про це повідомили в пресслужбі ЛКП «Львівелектротранс».

Роботи в трамвайному депо №2, що на вул. Промисловій, 29, тривали від травня минулого року. Їх виконують за кредитні кошти ЄБРР у розмірі 3,5 млн євро у межах проєкту «Модернізація львівського громадського тролейбусного транспорту». У депо мали облаштувати три трамвайні колії, адміністративне приміщення, цех та сучасний миючий комплекс, який зараз проходить сертифікацію в Україні.

Читайте також: З 10 вересня у Львові нарешті запустять автобус до онкоцентру

Нагадаємо, що через збільшення пасажиропотоку оновили розклади руху та випуск рухомого складу на усіх трамвайних та тролейбусних маршрутах.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!