У понеділок для проїзду відкриють частину відремонтованої вулиці у центрі Львова

2441 0
Вулицю Пекарську відкриють для проїзду на ділянці від вулиці Шімзерів до Тершаковців.
Фото: Фейсбук Зручне місто

Фото: Фейсбук Зручне місто

У понеділок, 6 вересня для проїзду відкриють ще одну частину відремонтованої вулиці Пекарської. Про це у коментарі Тvoemisto.tv розповіли в ЛКП «Львівавтодор».

Читайте також: Які вулиці Львова закриті для проїзду та коли їх відкриють

Вулицю Пекарську відкриють для проїзду на ділянці від вулиці Шімзерів до Тершаковців, у ці дні завершують роботи. Відкрити для проїзду її планують у понеділок, 6 вересня.

«Завершуємо влаштування покриття велосипедних доріжок і тротуарів. Завершують роботи по санації (укріпленні) діючого колектора», – повідомили в ЛКП «Львівавтодор».

Іншу ділянку вулиці Пекарської – від вулиці Шімзерів до вулиці Мечнікова уже завершили, рух там відновили декілька місяців тому. У ремонті залишиться третя частина – ремонтуватимуть вулицю Шімзерів – ділянка дороги від вулиці Пекарської до вулиці Мечнікова.

Читайте також: У Львові в межах реконструкції вулиці Бандери перекриють частину Городоцької

Нагадаємо, вулицю Пекарську замощують тією ж бруківкою, яка на ній була до реконструкції, перед цим її реставрують. Тротуари замощують гранітною плиткою. Повністю завершити ремонт вулиці мають до листопада 2021 року, розпочали його у вересні торік. Роботи виконує ТзОВ «Вельт Капітал» за 109,4 млн грн. Утім буде ще коригування проєкту, оскільки під час реконструкції виникали додаткові роботи, пов’язані із інженерними мережами. Проєкт вулиці розробляв «Інститут просторового розвитку».

Детальніше, які дороги перекриті у Львові читайте у матеріалі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!