Відновлення мосту та повернення до офлайн навчання. Головні події дня у Києві

714 0
Дайджест новин за 3 листопада.
Осінній Київ. Фото: з відкритих джерел

Осінній Київ. Фото: з відкритих джерел

Демонтаж вивісок, які не вимикали ввечері

У Києві демонтували понад 400 рекламних вивіски, які не вимикались ввечері, відповідно, не дотримувались режиму економії електроенергії. 

Відновили міст у Стоянці

У Стоянці під Києвом відновили міст. Проїзд відкрили в обидві сторони на трасі М-06 Київ – Чоп. Цей міст по Житомирській трасі став перешкодою для окупантів під час наступу на Київ у лютому.

У Київській області повністю відновили електропостачання

У Київській області повністю відновили електропостачання. Енергетики заживили усіх абонентів, які залишалися без електропостачання через обстріли у понеділок. Водночас з 5:00 на Київщині розпочалися стабілізаційні відключення електроенергії. Це необхідно, щоб зменшити навантаження на мережі та уникнути аварійних ситуацій. 

Школярі на Київщині повертаються до очного навчання 

Заклади середньої освіти Київщини після тимчасової вимушеної дистанційної роботи відновлюють навчання в очному та змішаному форматах.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!