Відновлення майданчика у парку Шевченка та очне навчання. Головні події дня у Києві

544 0
Дайджест новин за 25 жовтня.
Фото: Слово і діло

Фото: Слово і діло

Розпочали відновлення дитячого майданчика, пошкодженого рф

У парку імені Тараса Шевченка в центрі Києва розпочали ремонтно-відновлювальні роботи на території дитячого майданчика, пошкодженого внаслідок масованої ракетної атаки 10 жовтня. Планують, що це буде дитячий майданчик європейського типу, облаштований безпечним покриттям із гумової крихти та урізноманітнений сучасними ігровими елементами.

Обмеження руху через ремонти 

На просп. Бажана виконають поточний ремонт у другій правій смузі на ділянці від просп. Григоренка до Дніпровської набережної (між станціями метро «Позняки» і «Осокорки») у напрямку Південного мосту. Протягом цього часу знімуть старе й влаштують нове покриття. Під час робіт рух крайніми двома смугами буде частково обмежать. Ремонт триватиме кілька днів.

McDonald's відкрив ще 5 закладів у столиці

McDonald's відкрив ще п’ять закладів у Києві. Заклади відкрили за адресами: ТРЦ РайОN, вул. Миколи Лаврухіна, 4а; м. Вокзальна, пл. Вокзальна, 2; ТРЦ Lavina Mall, вул. Берковецька, 6д; вул. Б. Хмельницького, 40/25; ТРЦ Retroville, просп. Правди, 47.

Освітні заклади Київщини повертаються до офлайн-навчання

У середу, 26 жовтня, всі заклади освіти Київської області мають змогу відновити навчання в очному та змішаному форматах. Таке рішення прийняли 24 жовтня на засіданні оперативного штабу Ради оборони Київської області.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!