Відомий шеф-кухар колумбійського походження вирішив писати лише українською

3584 1
Російська для нього як китайська.
фото: viva.ua

фото: viva.ua

Відомий канадський та український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Ісмаель Хімеенес-Браво повідомив, що відтепер його пости будуть лише українською.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Зокрема, він написав, що упродовж багатьох років вивчав російську, бо все оточення розмовляло саме цією мовою.

«Для мене це все одно що китайська..», – зазначив він.

Він додав, що в душі завжди мріяв вивчити українську. Тому просить своїх друзів підтримати його на цьому нелегкому шляху та виправляти помилки.

Додамо, що на іншій сторінці Ектора Ісмаеля Хімеенеса-Браво дописи все ще російською мовою. Правда, останній пост за 5 лютого.



Читайте також:
28 Лютого, 2020 15:35
666 ... от хтось чув , щоби Коломойський розмовляв українською мовою ? ... а оте колумбійське мачучоло -- зовсім НЕ Ігор Валер'янович , і НЕ Коломойський ... і від нього (мачучола колумбійського походження) в Україні нічого НЕ залежить , на якій би мові воно не говорило-" публікувалося" ... на відміну від Коломойського , який , хоча й українського походження , та НЕ українець і який "розмовляє" із українською "владою" на конкретній "мові" ... Слава Україні ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!