Відсутність води та світла і постраждалі від атак росії. Головні події дня у Києві

7075 0
Дайджест новин за 31 жовтня.
КИЇВ. ФОТО: КМДА

КИЇВ. ФОТО: КМДА

Удари по Києву

31 жовтня над столицею збили 12 із 16 повітряних цілей росії, однак було пошкоджено енергетичний об’єкт, що живить близько 350 тисяч квартир. Крім того, внаслідок російських обстрілів у місті 80% споживачів залишились без водопостачання. Протягом дня спеціалісти працювали над усуненням проблем.

Ввечері у ДТЕК Київські електромережі заявили, що «відновили електропостачання для споживачів та об’єктів водоканалу, які залишилися без світла через терористичну атаку росії на об’єкти критичної інфраструктури міста ранком 31 жовтня». Водночас у частини споживачів ввечері була відсутня електроенергія через екстрені обмеження електропостачання, необхідні за вказівкою НЕК «Укренерго». 

Що стосується водопостачання, то, за словами мера Києва Віталія Кличка, станом на вечір 40% споживачів залишались без води. 

Зазначимо, що дві людини постраждали внаслідок цих атак на Київську область. Одна з них у важкому стані та перебуває у лікарні.

Зміни в русі поїздів у метро

У київському метрополітені з 1 листопада будуть змінені графіки руху поїздів. У пікові години інтервали між поїздами становитимуть 4-5 хвилин, а в міжпік 8-10 хвилин. 

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!