Сьогодні – день народження Кузьми. У Львові відбудеться концерт «Шампанські очі 2.0»

6342 0
Tvoеmisto.tv транслюватиме концерт у YouTube та Facebook.

17 серпня о 19:00 год. у !FestRepublic до дня народження Андрія Кузьменка відбудеться концерт «Шампанські очі 2.0». Батьки Кузьми запрошують на захід усіх поціновувачів його творчості, повідомили організатори VINIL Concert agency.

На концерті виступатимуть: Віктор Винник, Зіновій Карач, Лесик Турко, Андрій Капраль, Давід Меладзе, Ivan NAVI, ХАС та «Команда А» – ЗАЛІСКО, Андріана, Андрій КНЯЗЬ, Артур Боссо, Анна Добриднєва та інші у супроводі симфонічного оркестру під керівництвом народного артиста України Богдана Мочурада. 

Частину виручених коштів із заходу передадуть на потреби Збройних Сил України. Квитки можна придбати тут.

Наживо концерт можна дивитися 17 серпня о 19.00 год. на нашому YouTube та Facebook.  

«Для мене він назавжди буде справжнім, відкритим, розумним та дуже талановитим. У нього не було зірковості, він був звичайною простою людиною, незважаючи на популярність, завжди знаходив спільну мову із оркестром, солістами з незрячими, яких він підтримував. Я, Богдан Мочурад, оркестр, з яким Андрій зробив багато концертів, запрошуємо вас разом заспівати пісні Андрія Кузьменка!», – каже про Андрія Кузьменка Богдан Мочурад.

Співак та музикант Лесик Турко також пригадує історію з Кузьмою:

«Розкажу смішну і цікаву історію, яка стосується нашої дружби та творчості Кузьми. Вкотре приїзджаю до Києва по різних справах і вкотре, звичайно, постійно живу в Кузьми. Не без 50 грам віскі обходилось, звісно. Андрійко любив часто смажити шашличок, який він, до речі, нікому не давав смажити, а завжди сам робив.  Приїзджаю до нього, а Андрійко мене вже чекає із шашличком. Ми закурили, поговорили. І ось Андрій каже: Лесик, ти мусиш послухати мою чергову пісню, яка скоро буде запрем’єрена. Ставить мені пісеньку «Місця щасливих людей», яку усі знають і це одна з моїх улюблених пісень. Щось мені трішечки не зайшло і я почав трошки критикувати. До слів не було у мене претензій, адже Кузьма був ходячою енциклопедією: він за ніч міг зробити по 2-3  хіти. Це тільки він так міг. А я більше дивився по музичному - гармонія, мелодика, аранжування тощо. Він послухав мою критику, розізлився, той шашлишок викинув десь і пішов до хати. Я собі надворі залишився і подумав, що щось я зажорстко сказав. Виходить він і каже: слухай, я подумав, ти маєш рацію! Зібрав ті шашлики і ми гарно посиділи. Тому він до мене прислухався, бо я все йому казав: Андрійко, ти вже є легенда, ти маєш бути на найвищій висоті!» 

Зазначимо, що під час концерту відбудеться також благодійний збір коштів на лікування Ромчика Олексіва, семирічного хлопчика, який постраждав під час ракетного удару у Вінниці. Попереду його чекає боротьба за життя, операції та тривала реабілітація. Для всіх, хто хоче і може допомогти дитині, повідомляємо реквізити її рідних:

  • 5168 7574 0048 0150 Приватбанк (картка батька Галини);
  • 4149 4993 9447 6442 (картка чоловіка Галини Ярослава, рахунок у євро);
  • 86 102 030 880 000 812 523 716 608 (номер рахунку Лідії, мами Галини).
  • рахунок ГО Міжнародна Асоціація Мистців:
    ЄДРПОУ: 39176147
    ПУМБ
    PLN  EURO USD UAH
    UA1033485

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!