«Вірмо у своє світло». Студенти УКУ у Львові замість вертепу записали відео для українців

1354 0
Різдво – це мить, коли ми наповнюємося світлом, яким ти хочеш ділитися.
Фото: Freepik.com

Фото: Freepik.com

Студентська організація УКУ «Україна – єдина» записала для українців привітання. Студенти підготували невелику виставу замість великого вертепного дійства, як зазвичай.

Читайте також: Богоявлення цілий рік, або Символи зимових свят на вулицях Львова 

«2020-ий рік був важким для цілого світу. Але крім вірусу, ми щоденно пам'ятаємо, що в Україні триває війна. Через карантинні обмеження ми не могли зробити великого вертепного дійства, проте підготували невеличку виставу із 6-ма людьми. Ми вирішили передати наші вітання через екрани, щоб поділитись радістю Різдва. Пам'ятаймо, що Ісус народжується кожного дня в наших серцях і вселяє надію у світле майбутнє нашої країни», – поділилася учасниця проєктів організації та авторка сценарію Соломія Мурин.

Читайте також: Дзідзьо засіяв на Василя та привітав українців зі святом. Відео 

Студентську організацію УКУ «Україна – єдина» заснували студенти-волонтери УКУ. Від початку війни студенти реалізують проєкти Вертеп на Схід», «Театр на Схід», «Радіємо разом», «Вихідні у Львові», які спрямовані на підтримку військових та цивільних у фронтових і прифронтових територіях, а ще на формування культурних та патріотичних цінностей у дітей.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!