Київ

Віряни Києва зможуть залишитися в храмах на ніч на Великодню службу за однієї умови

551 0
У ніч проти неділі в столиці зберігатиметься комендантська година з 00:00 до 05:00. Мешканці Києва зможуть прийти на Великодню службу до початку комендантської години.
Фото: ПЦУ

Фото: ПЦУ

Віряни, які у Києві прийшли на службу до початку комендантської години, можуть залишатися в храмі на всю ніч — до завершення комендантської години, й освятити великодній кошик, розповідає начальник КМВА Сергій Попко. 

Водночас забороняється покидати храми та перебувати на вулицях чи інших громадських місцях під час комендантської години.

Віряни, які вирішать залишитися в храмах, мають самостійно дізнатися про розташування найближчого укриття. Під час повітряної тривоги священнослужителі та відвідувачі мають обовʼязково перейти до найближчого укриття.

Храми та собори будуть відкриті для вечірніх і ранкових богослужінь 15 та 16 квітня.

Раніше повідомлялось, що перебувати в храмі у Великодню ніч дозволено тільки духовенству.

Нагадаємо, під час святкування Воскресіння Господнього в столиці будуть посилені заходи безпеки: чергуватимуть понад 1000 поліцейських.

ТЕГИ: великдень

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!