Війна закінчиться наступного року виходом на наші кордони, – очільник ГУР Буданов

1575 0
Перші результати перелому у війні припадатимуть на серпень цього року.
НАЧАЛЬНИК ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ РОЗВІДКИ МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ КИРИЛО БУДАНОВ

НАЧАЛЬНИК ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ РОЗВІДКИ МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ КИРИЛО БУДАНОВ

Очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив про те, що війна росії проти України закінчиться виходом на наші кордони 1991 року. Це може статися вже наступного року. Про це він повідомив в інтерв’ю РБК-Україна.

«Це буде кінцем цієї авантюри, яку росія зробила», – каже Кирило Буданов.

Читайте також: У росії можливий тіньовий державний переворот

За його словами, перші результати перелому у війні припадатимуть на серпень цього року. Наприкінці року активні бойові дії зменшаться, але це не буде ще кінцем.

Нагадаємо, напередодні Кирило Буданов вже зазначав, що активна фаза війни має піти на максимальний спад до кінця року. Ресурсів у росії для ведення нормальної війни є на 12 місяців, а закінчиться боротьба поверненням наших окупованих територій включно з Кримом. У Головному управлінні розвідки Міноборони України прогнозують, що, починаючи з серпня цього року, відбудуться певні події, які продемонструють всьому світові, що починається переломний момент.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!