На правах реклами

Військові за півціни можуть пройти медичні обстеження у Львові

4802 0
Із 50% знижкою учасники бойових дій мають змогу пройти МРТ, КТ-діагностику та інші обстеження в одному із медичних центрів міста.
Фото: NOVO

Фото: NOVO

Із 1 вересня у Медичному Центрі NOVO впровадили програму для учасників бойових дій, що мають змогу пройти МРТ, КТ-діагностику та ряд інших обстежень і консультацій з 50% знижкою.

У медцентрі зазначили, що обов’язковою умовою для проходження діагностики та отримання консультацій є кілька пунктів:

  • попередній запис за узгодженням з адміністратором контакт-центру;
  • наявність паперового чи електронного посвідчення учасника бойових дій, виданого з 2014 року, паспорта та ідентифікаційного коду;
  • письмове скерування від лікаря на МРТ та КТ-діагностику.

 

Із переліком пільгових обстежень та детальнішою інформацією можна ознайомитися за посиланням.

Зазначимо також, що в медцентрі NOVO запровадили соціальний день – суботу зі знижкою 15% на обстеження комп'ютерної томографії. 

«Ми працюємо як благодійна установа і весь прибуток, отриманий від нашої діяльності, та допомогу від наших партнерів ми спрямовуємо на нашу благодійність», – пояснюють у медцентрі NOVO.

Так, з початку акції для військових тут провели вже 70 обстежень на суму 219 тисяч гривень у співпраці з Військово-медичним клінічним центром Західного регіону та Львівським військово-медичним клінічним центром Державної прикордонної служби в рамках реалізації Благодійної програми #NOVOhelp та «NOVO – учасникам бойових дій». А в межах Міжнародної благодійної програми #CharityHelpUa та медичної програми #NOVOhelp (у співпраці з організацією Help Ukraine 22) провели 510 обстежень на суму 705 тисяч гривень.

Також Центр медичних інновацій NOVO на суму 324 тисячі гривень також проводив обстеження у межах благодійної акції «Здоров'я дітям України». А загалом у 2022 році згідно з напрямами Благодійної програми «Інноваційна діагностика в Медичному Центрі NOVO провели 1130 обстежень на суму понад 2 мільйони гривень. Зокрема, йдеться про надання безоплатної діагностичної допомоги важким реанімаційним та ургентним хворим дітям, які проходять лікування у Львівській міській дитячій клінічній лікарні, Львівській обласній дитячій клінічній лікарні ОХМАТДИТ, Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі на суму 725 тисяч гривень (265 обстежень).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!