Військові із Львівщини вперше представлять Україну на «Іграх Воїнів» у США

1110 0
Напередодні усі охочі мали змогу пройти національний відбір.
Фото: Апостроф.Київ

Фото: Апостроф.Київ

5 військовослужбовців з Львівщини потрапили у національну збірну і будуть представляти нашу країну на міжнародних «Іграх Воїнів» у США з 12 по 22 вересня. Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький. 

Напередодні кожен охочий міг пройти національний відбір і потрапити в українську команду. Учасниками стали ветерани Національної гвардії України та Збройних Сил України. 

«Зараз спортсмени активно готуються до змагань. Впевнений, що наша команда гідно представить Львівщину на міжнародній арені і зичу переможних результатів», – пише Максим Козицький. 

Зокрема, з львів’ян у команді за медаль у стрільбі з лука та волейболі сидячи змагатиметься Дмитро Афанасьєф. За перемогу у веслуванні буде боротися Ігор Галушка. 

Одразу у чотирьох дисциплінах буде змагатися Олександр Заставський. Він представлятиме країну у стрільбі з лука, гольфі, кульовій стрільбі та волейболі сидячи. За медалі з велоспорту, стрільби з лука, кульової стрільби і баскетболу на візках боротиметься Сергій Калитюк. 

На змаганнях виступить також військвослужбовець ЗСУ Віктор Легкодух, який виступить одразу у п’яти дисциплінах: велоспорті, штовханню ядра, веслуванні, баскетболі на візках та кульовій стрільба.

Додамо, що «Ігри Воїнів» – це мультиспортивні змагання для ветеранів бойових дій, які започаткувало Міністерство оборони США. Цього року проходитимуть уже восьмі змагання з 12 по 22 вересня у місті Орландо штату Флорида.

Софія Шавранська

Фото Апостроф.Київ та зі сторінки Максима Козицького 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!