Візьміть собі песика. Кудлаті вихованці ЛКП «Лев» шукають домівки

1993 0
ЛКП «Лев» працює щодня з 8:00 до 20:00 на вулиці Промисловій, 56.
Фото: ЛКП «Лев»

Фото: ЛКП «Лев»

У ЛКП «Лев» просять львів’ян прилаштувати собак, що наразі перебувають під опікою підприємства. Про це йдеться в повідомленні ЛКП на сторінці у Фейсбуку.

Також у підприємстві нагадують, аби люди відповідальніше ставились до своїх домашніх улюбленців, зокрема:

  • гуманно поводились з ними та доглядали належно;
  • вчасно відвідували ветеринара;
  • гуляли в спеціально відведених на це місцях та прибирали за своїми улюбленцями.

«Собаки губляться, а хтось їх губить навмисне. Але ми все одно продовжуємо вірити в добро, людську свідомість та відповідальність. І віримо, що цим чотирилапим ми знайдемо найкращих господарів в світі», – йдеться у повідомленні ЛКП «Лев».

Адель, 4 роки, місце відлову: Винники⠀

Має особливий вогник у своєму серці, яким запалює інших. Коли її бачиш, хочеться посміхатись. Добре ладнає з людьми та швидко знайде з вами спільну «мову».

Берта, 4 роки, місце відлову: вул. Джерельна

Бігала вулицями з повідком, швидше за все загубилась. Розумна і геть домашня собака породи стаффордширський тер’єр. Дуже сумує за своїми справжніми господарями. Якщо впізнаєте, то знайте – вона чекає на вас.

Бровко, 11 років, місце відлову: вул. Перфецького

Ви вже зрозуміли, чому його так назвали? Він старенький та вже багато бачив у своєму житті. Окрім виразних брів володіє чудовою посмішкою і має якусь особливу харизму. На жаль, має паралізовані задні лапки, але зберігає оптимістичний настрій знайти сім’ю, яка потурбується про нього на старість.

Берта, 5 років, місце відлову: Брюховичі

Метис Хаскі. Собака-усміхака і до всього й розумака, яка стане комусь надійною подругою. За своєю натурою добра і зможе ладнати з дітьми, любить активності та може стати для вас мотивацією для ранкових пробіжок.

Буч, 1 рік, місце відлову: вул. Хвильового

Інтелігентний хлопець з великими вухами. Справжній джентльмен – буде чемно гуляти з вами на повідку і вам ніколи не буде за нього соромно.

Дафна, 2 роки, місце відлову: вул. Рудани

Ефектна дама – метис німецької вівчарки. Грайлива та енергійна, проте дуже серйозна та врівноважена.

Джесі, 2 роки, місце відлову: Брюховичі

Надзвичайно сором’язлива та ніжна дівчинка. Має красиві білі «черевики» на своїх лапках.

Майла, 3 роки, місце відлову: вул. Зелена

В її роду напевне були спанієлі і ймовірно такси, бо має довгий тулуб і кудлаті вуха. У минулому їй трапились люди, які знущалися з неї, але ми хочемо виправити це і знайти їй люблячу людину. Брюнетка з дружнім характером, завжди в доброму гуморі, щоб не траплялось у житті.

Марсік, 8 років, місце відлову: вул. Під Голоском

Міг би бути президентом серед усіх собак. Дуже виважений та розумний, в його погляді стільки мудрості, чому позаздрити можуть люди. Всупереч своєму серйозному вигляду обожнює, коли йому чухають животик.

Додамо, що ЛКП «Лев» працює щодня з 8:00 до 20:00 на вулиці Промисловій, 56. Телефон: 068 53 54 545 або 032 252 30 41.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!