У Львові молодь запрошують на дискусію про успіх: де і коли

3614 0
У неділю, 3 квітня, у Львові відбудеться відкрита дискусія для молоді «Як стати успішним?». Владика Венедикт, Софія Опацька та Любомир Хабурський розкажуть про те, який був їх шлях до успіху, і що успіх значить для них.
Фото: uspih.info

Фото: uspih.info

Зустріч відбудеться 3 квітня о 19:00 год. в «Арсеналі» (вул. Підвальна, 5).

Вхід вільний. Реєстрація за посиланням.

Софія Опацька

Декан Львівської бізнес-школи.

К.е.н., закінчила факультет міжнародних економічних відносин ЛНУ ім. І.Франка, короткострокові програми та стажування у престижних навчальних закладах світу.

Досвід управлінської роботи - 13 років. Працювала директором програм МВА Києво-Могилянської бізнес-школи (kmbs), директором корпоративного університету ВАТ «Концерн Галнафтогаз». Засновник-куратор проекту “Global Shapers” у Львові. Член Дорадчої ради центру “Емаус” Спеціалізується у питаннях управління людьми, організаційної поведінки, побудови організацій, що самонавчаються.

Софія Опацька увійшла до топ-5 рейтингу бізнес-леді «SHE Rank».

Любомир Хабурський

Експерт з консалтингу проектів. Він має 20 років досвіду юридичного супроводу масштабних IT проектів та управління проектами. За плечима Любомира досвід роботи в Департаменті юстиції Канади, Верховному суді Канади, а також у ряді потужних консалтингових організацій. Любомир має освіту у п’яти вищих навчальних закладах: University of Toronto, Osgoode Hall Law School, McGill University, Law Society of Upper Canada, University of Ottawa.  

Владика Венедикт (Алексійчук)

Єпископ Української Греко-Католицької Церкви. Протосинкел Львівської Архиєпархії. Владика чимало часу присвячує зустрічам із різними людьми, бо вважає, що зустріч є дуже важливою частиною нашого життя. На своїй сторінці у мережі Фейсбук владика Венедикт постійно публікує духовні роздуми, які користуються дуже великою популярністю. 2008 року в Люблінському католицькому університеті захистив докторську працю на тему «Настоятель як духовний отець. Дослідження у світлі творів преподобного Теодора Студита». 

Організатори: Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ, Холдинг емоцій «!Fest», Львівська бізнес-школа. Співорганізатор: Комісія у справах молоді Львівської Архиєпархії УГКЦ. Медіа-підтримка: Tvoemisto.tv, ДивенСвіт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!