Власник «Галнафтогазу» зведе ще дві черги багатоповерхівок на Пасічній

2534 0
Йдеться про вулиці М. Пимоненка – Пасічну. Компанія Віталія Антонова уже веде будівництво на цій ділянці.
Фото: пресслужба ЛМР

Фото: пресслужба ЛМР

У Львові вулиці М. Пимоненка – Пасічну розбудовують житлом. Там розпочнуть ще дві черги будівництва, у будинках планують облаштувати підземні паркінги та приміщення громадського призначення. Сьогодні, 4 червня на засіданні виконавчого комітету затвердили видачу містобудівних умов та обмежень на будівництво компанії «Магнолія ІСТ».

Читайте також: У Львові, поблизу цирку, зведуть багатоповерхівку

«Йде мова про дві черги будівництва. Це район середньо та пониженої висотності, максимальна поверховість будинків – 6 поверхів. Пропонуємо більш детально описати висотність кожної секції. У північній частині пропонується приблокувати будинок до суміжнього», – зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання.  

ЖК будуватимуть у дві черги в садівничому товаристві «Геолог». Земельні ділянки, на яких вестимуть роботи, призначені для  будівництва і обслуговування багатоквартирного житла. Ділянку 0,4 га забудують на 49%. Гранично допустима висотність, передбачена містобудівними умовами та обмеженнями – 28,5 метрів.

Читайте також: У Львові поблизу краківського ринку збудують житло та офіси

Будівництво вестиме ТзОВ «Магнолія ІСТ». За даними аналітичної системи УouСontrol, директором компанії є Савчук Іванна. Компанія зареєстрована у Львові на вул. Героїв УПА, 72. Кінцевим бенефіціарним власником ТзОВ є Віталій Антонов, власник «Галнафтогазу». Поруч його ж компанія будує ЖК Villa Magnolia, Villa Magnolia Spring, а також зводять квартали ЖК Hugge та Rubikon Premium.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!